Hoofdgerechten

Hoofdgerechten: vanaf 17:00 uur

Alle hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd, op verzoek serveren wij frites en of salade.
Om verspilling te voorkomen mag u dit zelf aan geven, h
ier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Vlees:

Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
€ 18,50

Ossenhaasbiefstuk met peper saus
Lady 150 gr: € 22,50
Gents 185 gr: € 24,50

Gebakken eendenborst met een sinaasappel jus
€ 21,50

Entrecote van IJssel vallei rund (250 gr), 3 weken gerijpt, met een bearnaisesaus
€ 25,00

Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen
geserveerd met seizoens groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
€ 21,50


Trio van lam: rack, rump en stoof
€ 23,50


Kalfshaas met een romige truffelsaus
€ 23,50

Asperges met beenham, piepers, eitje en hollandaise saus
€ 24,50


Vis en vegetarisch:

Tonijnsteak van de grill (is nog rosé van binnen) met een garnituur van groene boontjes, aardappelreepjes en gedroogde tomaat, gebakken in knoflookolie 
€ 23,50

Gebakken kabeljauwfilet met een garnituur van hollandse garnaaltjes, coquille en hollandaise saus
€ 24,50


Turkse pizza gevuld met groenten, aardappel, kaas en een romige bechamelsaus geserveerd met salade, een pittige salsa, crème fraîche (vega)
€ 19,50

Hartige taart met 3 soorten kaas (oude, gruyère en emmenthaler) geserveerd met gebakken champignons (vega)
€ 19,50


Voor de kids (tot 10 jaar):

Kroket met frites en appelmoes (rundvlees of kaas/rucola)
€ 7,50

Kip nuggets met frites en appelmoes
€ 7,50