Hoofdgerechten

Hoofdgerechten: vanaf 17:00 uur

Alle hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd, op verzoek serveren wij frites en of salade.
Om verspilling te voorkomen mag u dit zelf aan geven, h
ier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Vlees:

Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
€ 18,50

Entrecote van IJssel vallei rund (250 gr), 3 weken gerijpt, met een bearnaisesaus
€ 25,00

Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen
geserveerd met seizoens groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
€ 23,50

Licht gepekelde ribroast van livar varken van de grill met een tijm saus 
€ 22,50

Kalfsbiefstuk met gebakken garnalen en een kreeften saus
€ 24,50



Vis en vegetarisch:

Tonijnsteak van de grill (is nog rosé van binnen) met een garnituur van groene boontjes, aardappelreepjes en gedroogde tomaat, gebakken in knoflookolie 
€ 23,50


Turkse pizza gevuld met groenten, aardappel, kaas en een romige bechamelsaus geserveerd met salade, een pittige salsa, crème fraîche (vega)
€ 19,50

Hartige taart met 3 soorten kaas (oude, gruyère en emmenthaler) geserveerd met gebakken champignons (vega)
€ 19,50