Voorgerechten
Voorgerechten: vanaf 17:00 uur
Wisselend aanbod van vers bereide soepen
€ 6,50
Brood met kruidenboter en aioli
€ 7,50
Carpaccio van runderkogel, gemarmerd met pesto en geserveerd met verse parmezaanse kaas en basilicum dressing
€ 13,50
Hors d'ouvres: een assortiment van kleine hapjes naar keuze van de chef
€ 15,00
Trio van eend: gerookt, mousse en paté
€ 13,50
Gebakken eendenlever ( frans, vrije uitlopp) met appeltjes, calvados en balsamico
€ 16,50
Salade met huis gerookte zalm en een dille-mosterd dressing
€ 14,50
Champignons de dordogne:
champignons in een krokant jasje met knoflook saus
€ 12,50 ( vegetarisch)
Warme geitenkaas met honing en gesuikerde noten
€ 12,50 ( vegetarisch)
Romige risotto met gebakken paddenstoelen en verse parmezaan
€ 15,50 (vegetarisch)