Voorgerechten

Voorgerechten: vanaf 17:00 uur

Wisselend aanbod van vers bereide soepen
€ 6,50

Brood met kruidenboter en aioli
€ 7,50


Carpaccio van runderkogel, gemarmerd met pesto en geserveerd met verse parmezaanse kaas en basilicum dressing
€ 13,50


Hors d'ouvres: een assortiment van kleine hapjes naar keuze van de chef
€ 15,00

Trio van eend: gerookt, mousse en paté 
€ 13,50

Gebakken eendenlever ( frans, vrije uitlopp) met appeltjes, calvados en balsamico
€ 16,50

Salade met huis gerookte zalm en een dille-mosterd dressing  
€ 14,50

Champignons de dordogne: 
champignons in een krokant jasje met knoflook saus

€ 12,50 ( vegetarisch)

Warme geitenkaas met honing en gesuikerde noten
€ 12,50 ( vegetarisch)

Romige risotto met gebakken paddenstoelen en verse parmezaan
€ 15,50 (vegetarisch)